Over

Mijn naam is Tjeu Theunissen en ik ben GZ-psycholoog, wetenschappelijk onderzoeker en ondernemer.

Ik woon momenteel als diplomaat partner in Bangalore, India, waar ik online werk en een Ph.D. afrond in online therapie (onderwerp digitale EMDR).

Ik heb masterdiploma’s in Mental Health (Volwassenen) en Psychology & Law, en heb de (2 jarige) postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond.

Ik ben gecertificeerd en award- winnende universitair docent en heb met veel plezier lesgegeven als docent Psychologie aan de Universiteit Maastricht (Nederland).

Ik train en geef ook les aan andere psychologen in het geven van online therapieën met behulp van innovatieve technologie.

Ik heb meer dan 12 jaar therapeutische ervaring als psycholoog in de (internationale) particuliere, specialistische en revalidatie- zorgsystemen.

Ik ben gecertificeerd Associative Leadership & Executive Coach, Organizational Coach en Life Coach

Ik heb 7+ jaar C-level ervaring in Health Tech waarvan 2x Startup Founder-ervaring (1 exit). Mijn eerste bedrijf werd geaccepteerd in Y Combinator (W18).

Mijn credentials en professionele lidmaatschappen

Mijn expertise wordt erkend door diverse licenties en accreditaties van professionele raden.

Als gecertificeerd therapeut, coach en trainer breng ik een holistische en multidimensionale benadering van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze lidmaatschappen weerspiegelen mijn toewijding aan professionele groei, het succes van mijn klanten en het naleven van de hoogste industriële normen.

Mijn eigen mentale strijd als bedrijfsleider

Als bedrijfsleider heb ik enorm geworsteld met het behouden van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Omdat ik een ernstige visuele beperking heb, moest ik harder en slimmer werken om verschillende obstakels te overwinnen

Toen mijn eerste bedrijf werd geaccepteerd in ’s werelds #1 incubator programma ‘Y-Combinator’ en ik naar Silicon Valley verhuisde, werd mijn gevoeligheid hard geprikkeld.

Ik liet systematisch mijn toewijding aan mijn bedrijf boven mijn eigen mentale gezondheid gaan. In deze periode heb ik zelf professionele coaching en therapie gekregen.

Tjeu at Y-Combinator

Dit ben ik met Michael Seibel (voormalig CEO bij Y Combinator)

Mijn Missie

Mijn aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat een gezonde geest de basis is voor een succesvol bedrijf.

Mijn ultieme doel is om ervoor te zorgen dat mentaal welzijn en winstgevendheid hand in hand gaan, door een gezonde werkplek te creëren waar iedereen kan slagen.