Methode

Remote / online sessies

online therapy

Onze sessies vinden op afstand (online) plaats. Dit betekent dat je coaching, counseling en therapie kunt ontvangen vanuit het comfort van jouw kantoor, huis of een andere locatie die je kiest.

Online sessies zijn vaak beter geschikt voor jouw planning vanwege het ontbreken aan logistiek.

Onderzoek laat zien dat online online coaching, counseling, en therapie even effectief zijn als face-to-face, en zelfs meer effectief kunnen zijn met E-Health ondersteuning!

E-Health ondersteuning

Versterk jouw welzijn met onze E-Health tools: gepersonaliseerde ondersteuning die is ontworpen voor zelfzorg en persoonlijke groei.

Ons E-Health-platform biedt een breed scala aan door experts geleide hulpmiddelen en content ter ondersteuning van jouw unieke prestatie- en gezondheidsreis.

Neem altijd en overal de controle over jouw welzijn door gebruik te maken van E-Health oplossingen die de kracht van zelfhulp in jouw handen leggen.

Gemakkelijk toegankelijk

self-development

Toegankelijke zorg, precies wanneer je het nodig hebt – ons online platform maakt het starten met therapie eenvoudig en stressvrij.

Geen wachtlijsten, geen gedoe: neem contact op met professionele ondersteuning vanuit het comfort van jouw huis, wanneer het jou uitkomt.

Flexibele, praktische geestelijke gezondheidszorg – afgestemd op jouw drukke leven, waar je ook bent.

Volledige vertrouwelijkheid

Bij Mental Profit is de waarde van jouw vertrouwen van het grootste belang, en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

Ik neem jouw privacy zeer serieus. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie over privacy en vertrouwelijkheid. 

confidential

Ik heb een oplossing die ik gemakkelijk kan managen en die toch de resultaten oplevert die ik verwacht.

Adrian Salazar, SafetyWing